Totaal aantal pageviews
dinsdag 30 augustus 2011
Zelfgemaakte Garnalen Cocktail
Voor aantal personen: 4
Bereidingstijd: ongeveer 10 minuten.
Ingredienten1 theelepel Mosterd
4 ruime eetlepels Mayonaise
4 eetlepels Ketchup
4 partjes Citroen
300 g Hollandse Grijze Garnalen
200 g IJsberg Sla
Methode
1. Eerst gaan we de cocktailsaus maken, hiervoor heb
je de mosterd, ketchup en mayonaise nodig. Dit meng je
met elkaar op smaak kan je extra mayonaise, ketchup of
mosterd toevoegen.
2. Nu de saus klaar is, ga je de sla wassen en in
kleinere stukje snijden. En de garnalen wassen.
3. Nu alles gewassen is, kan je beginnen aan de
opmaak: eerst leg je de sla op een bord, daarop de
garnalen vervolgens de zelfgemaakte cocktail saus en
daarop als garnering paprika poeder en een partje citroen.
Smakelijk eten!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
1 opmerking:
Lijkt me super lekker!
ik volg je trouwens vanaf nu via bloglovin,
volg je me terug? xx
Een reactie posten