Totaal aantal pageviews

dinsdag 30 augustus 2011

Zelfgemaakte Garnalen Cocktail



Voor aantal personen: 4

Bereidingstijd: ongeveer 10 minuten.

Ingredienten1 theelepel Mosterd
4 ruime eetlepels Mayonaise
4 eetlepels Ketchup
4 partjes Citroen
300 g Hollandse Grijze Garnalen
200 g IJsberg Sla




Methode

1. Eerst gaan we de cocktailsaus maken, hiervoor heb

je de mosterd, ketchup en mayonaise nodig. Dit meng je

met elkaar op smaak kan je extra mayonaise, ketchup of

mosterd toevoegen.

2. Nu de saus klaar is, ga je de sla wassen en in

kleinere stukje snijden. En de garnalen wassen.

3. Nu alles gewassen is, kan je beginnen aan de

opmaak: eerst leg je de sla op een bord, daarop de

garnalen vervolgens de zelfgemaakte cocktail saus en

daarop als garnering paprika poeder en een partje citroen.

Smakelijk eten!

1 opmerking:

Laura. zei

Lijkt me super lekker!
ik volg je trouwens vanaf nu via bloglovin,
volg je me terug? xx